Cenné rady Ako vybrať ventilátor do kúpeľne, bytu, kuchyne, firemnej kuchynky, skladu, reštaurácie, kaviarne >

Hlavné zásady správneho výberu ventilátorov nájdete tu

Ako vybrať ventilátor do kúpeľne bytu WC kuchyne skladu reštaurácie kaviarne

Promo Stolík CATA Ventilátory - naša aktívna podpora Vášho predaja

Informácie a minigaléria tu

CATA ventilátory - prezentácia - predajné miesta

elektrospotrebiče CATA

E-SHOP / ONLINE KATALÓG  TU !!!

 

CATA Katalógy v pdf nájdete TU

 

Informácie o sortimente CATA v SR nájdete TU

Objednávka katalógov - Formulár

 

Referencie

Prečo práve s nami...

 

Poistky COOPER Bussmann

E-SHOP TU !!!

 

Výpadok vo výrobe? NIE!!!

 

Nástroj na špecifikáciu poistiek

 

Inforácie o COOPER Bussmann nájdete TU

ELMAT - elektroinštalačný materiál

Chcem zaslať podrobný profesionálny dopyt

 

Nástroj na špecifikáciu svetelných zdrojov

 

1000W reflektory na osvetlenie kostola? NIE! .... a čo tak 250W ?

Porovnanie priemyselných reflektorov

Fotografie

Fotografie našej práce

 

www.elektrika.sk www.digestor.info www.erevita.sk www.ikelp.sk www.rpadvisor.sk www.abiset.com  www.svetelnezdroje.sk www.cooperbussmann.sk www.vypinace.sk

www.electricity-sr.sk


Komentáre

Čo je to Pastovaný med, krémový med ?

Obľúbenosť pastovaného medu neustále rastie, najmä pre jeho nesporné výhody.
Tu sú uvedené aspoň niektoré z nich:
· Netečie
· Netuhne
· Má výbornú chuť
· Je jemný
· Má zachované všetky biologicky aktívne látky
· Vydrží i niekoľko rokov v nezmenenej kvalite a konzistencii

 

Čo je to vlastne pastovaný med?

 

Pozn. v posledných rokoch sa údajne včelári zjednocujú na názve "pastový" med.

 
pastovaný repkový med
tibor bielik, 26.11.2016, 22:58 Odpovedať
môže začať kvasiť pastovaný repkový med _
výroba 2016 uskladnený v chlade v pivnici, po troch mesiacoch vyduté viečko, med pretečený do regálu, po otvorení redšie a strašne bublinkové
 
Re: pastovaný repkový med
Gabriel Puskac, 27.11.2016, 16:21 Odpovedať
Citácia Neznámy: môže začať kvasiť pastovaný repkový med _rnvýroba 2016 uskladnený v chlade v pivnici, po troch mesiacoch vyduté viečko, med pretečený do regálu, po otvorení redšie a strašne bublinkovérnVcelari su rodicia, ja zabezpecujem technicku cinnost...S ohladom na koncorocny zhon budem strucny. Vseobecne ma med konzervacne ucinky a nemoze sa pokazit (je aj pribeh z mytologie, ked bojovnik niesol dlhu dobu hlavu nepriatela ukazat panovnikovi a z tohto dovodu ju vlozili do medu). Ak sa napr nadoba / pohar s medom necha otvorena/y, med absorbuje okolitu vlhkost a riedkost na vrchu je vlastne nasata vlhkost z miestnosti - vyskusane a refrektometrom odskusane u nas. Ani statny veterinarny ustav by nam napr neschvalil kvalitu medu, ak by namerali viac vlhkosti (ak si dobre pamatam je to do 18%) ako je povolene. Med s vacsou vlhkostou sa pouziva potom uz "len na potravinarske ucely" - t.j. vacsinou do kolacov na pecenie. Z uvedenych dovodov napr moji rodicia - vcelari - odmietaju pouzivat opakovane prinesene pohare, vzdy davaju med len do novych poharov a vzdy pouzivaju len nove viecka na pohare. Dokonca otec, ktory vcelarci uz 61 rokov odmieta ponukat med s prisadami ako su rozne orechy a pod., vzdy hovori, ja som vcelar, nie potravinar. Takze vo Vami uvedenom pripade sa podla mna nastala nejaka "nehoda" - bud je nieco padnute do medu a ak to kysne, tak "to" kysne a nie med, alebo snad to pochadza z necisteho pripadne zameneneho viecka z inej potraviny a pod. Nepisete ci ste mali med od nas. Priroda ma svoju uzasnu silu - napr ak vnikne do ula cez zimu mys, vcely sa obetuju - ubodaju ju a tie dalsie ju propolisom zakonzervuju, aby neprebiehal hnilobny proces (kedze ju nevladzu vyniest), no a na jar ju takto zabalzamovanu najde vcelar a vyhodi, ak sa take nieco stalo... Este pozn. tu na stranke je vysvetlene, ze pastovany/pastovy med su vlastnelen mechanicky rozbite krystaly medu.. Dufam, ze som Vam aspon trocha pomohol.
 

Pridať komentár


Meno:

Názov:


Komentár:




Poznámka: Neradi príspevky moderujeme, ale nemiestne príspevky alebo príspevky mimo tému budú odstránené. Ďakujeme za pochopenie.